channelen

channelen · 19. augustus 2024
Wat als je altijd ondersteund wordt door een magisch team van gidsen. En onderdeel ben van het grotere geheel. Verbinding maken met je ET team, geeft je vertrouwen, en de wijsheid van het universum, je leert eigen keuzes te maken, die kloppend zijn. Je krijgt meer vertrouwen in je persoonlijke pad. Het helpt om minder geleid te worden door angst en twijfel.

channelen · 15. augustus 2024
In de huidige, chaotische wereld die steeds sneller beweegt, is het soms een uitdaging om in balans te blijven en de verbinding met ons ware zelf te behouden. We voelen ons vaak opgesloten in het dagelijkse leven, vervreemd van de diepere energieën die ons omringen. Maar stel je voor dat je kunt intappen op een krachtige, helende energie die je niet alleen in balans brengt, maar je ook op een hoger spiritueel niveau tilt. Dit is wat we kunnen bereiken met onze maandelijkse groepshealing en...

channelen · 03. augustus 2024
Veel mensen vinden troost en inspiratie door contact te maken met hun spiritteam, een groep van gidsen die hen bijstaat op hun levenspad. Deze gidsen kunnen bestaan uit spirituele wezens, voorouders, engelen, of zelfs buitenaardse entiteiten (ET's). Ze zijn er om ons te begeleiden, te beschermen, en te inspireren.

Dementie
channelen · 19. januari 2024
Dementie is een soort van focus, oftewel ze bevinden zich meer in het multidimensionale, inplaats van de aardse realiteit van Nu. Alles is NU

Aanvaarden wat Is
channelen · 19. januari 2024
Aanvaarding, aanvaarden wat er is...zonder oordeel. De mens is goed in het kaderen, verankeren, herijken...ja ik doe daar ook regelmatig aan mee. Het belangrijkste is aanvaarding, stil staan, bewust worden maar niet de neediness tot inkleuren. Dat laatste is een punt waarin ik mijn gids vraag om verheldering.

Komt er ooit een einde aan onze groei
channelen · 04. december 2023
Elke week schrijf ik een channeling uit, op een vraag die gesteld is in de Q&A. Gopal is mijn pleiaden gids.

Tunnelvisie
channelen · 04. december 2023
De term die ik jou wel eens hoort zeggen, wanneer veel mensen slechts één richting in durven te kijken. Het functioneert als een tunnel van informatie, welke je steeds dieper trekt in de materie.

Realiteit manifesteren
channelen · 04. december 2023
De vraag van deze week Hoe krijgen we (of ik) dat wat we weten… op vele lagen/gebieden, gemanifesteerd of misschien een mooier woord dat beter past: ‘verankerd’ in deze realiteit (ons aards bestaan), met alles wat er óók is?

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl