Ocean drum

Ocean drum beschilderd

De oceandrum is een ronde mand, gevuld met bessen en zaden. Wanneer je de mand rustig heen en weer beweeg, hoor je het geluid van de zee.

Traditioneel worden deze drums beschilderd op katoen.

Zelf bind ik ze op sjamanistische wijze, in de vier windrichtingen.Ze zijn niet beslaanbaar


Ocean drum met vilt cover

Deze ocean drums hebben een vilt cover, gebonden op sjamanistische wijze. Het geluid blijft hetzelfde, maar het vilt geeft een extra dimensie aan je drum. Ze zijn niet beslaanbaar, maar wel aaibaar. Door middel van reliëf ook zeer realistisch, een bijzonder en unieke ocean drum.


De achterkant

Op sjamanistische wijze gebonden, met koord, als wiel of in de vier windrichtingen.


Wil je een bericht achterlaten wat je van je product vond?

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
  Er zijn nog geen commentaren.

Oceandrum Eenheid

Deze ocean drum staat voor eenheid...zo beneden, zo boven. Donker en licht samen brengt eenheid op alle vlakken, verbinding en beweging. Dus ook het voortbestaan en het oneindige. Deze ocean drum draagt wijsheid op dat vlak,schept verbinding en ruimte. In de drum verschillende soorten bessen,zaden en kristallen, die te samen weer voor eenheid zorgen. Bovenop een zwarte veer van een magisch kipsoort,ayam cemani, een pikzwarte kip. Deze kip is voor vele een geluk brenger.

De drum is 40cm doorsnee

€ 139,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ocean drum american dream

Spirit weet altijd wat goed voor je is...hij schenkt je land om op te bouwen...voedsel om je mee te voeden...verbonden met het universum ontstaat er een nieuwe droom. Buffel laat zien welke rijkdom er is..en wilt het met je delen...hij trappelt van ongeduld zijn hoeven in het zand. Wolf roept alle spirits bijeen om te zorgen voor elkaar. De beer heerser van de rivieren en bergen laat zien hoe we krachtig mogen staan en waar diversiteit ontstaat vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Ja het is een droom maar hij mag werkelijkheid worden. Zie het landschap voor wat het is.

Mais in de drum staat voor de verbinding van de aarde met de hemel. Bonen voor kiemkracht. Salie voor reiniging. Zonnebloempitten voor de kracht van het zonlicht op de akkers. Vogelzaad voor een rijke diversiteit.

De buffel en beer zijn gemaakt van bot en komen uit het reservaat in Canada gemaakt door de indianen.
De tand is van Wolf. Veer van goudfazant.

Gebonden in de vier windrichtingen. Doorsnee 39cm

€ 139,00

€ 109,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Oceandrum de bron

De kolibrie springt op uit het water van deze bron. Alsof hij wilt zeggen, het is tijd om vanuit jou bron te herrijzen.
Het water als de bron van jou zijn..stroom je mee in de richting van je zielenwens...je mag je nu laten zien...pronken met jou kleurrijke wezen.
De natuur wijst je de weg...je mag jezelf in bloei zetten...de nectar drinken van jou kennis. Voor heel even..staat alles even stil...en in deze stilte..ben je volledig bewust van je zielentaak. Nog heel even...voor je weer uit je bron ontspringt.

Inhoudt bonen voor kiemkracht
bloemen/vogelzaad voor het zingen van jou lied. Piment voor innerlijke kracht. Jeneverbessen voor reiniging.
Borstveertjes van ara
40 cm doorsnee

€ 155,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Oceandrum Earth

Ocean drum Earth staat voor de moederlijke verbinding van gaia. In een innige omarming schept ze alles wat op aarde leeft. Ze is de kosmische vonk van al wat is. Het plantenrijk,dierenrijk en de mens. Op de drum in bedeltjes vertegenwoordigd. In het midden een kristal. In de drum mais...de voeding voor het leven op aarde. Bonen voor de kiemkracht. Lavendel voor reiniging en het bloemenrijk. Vogelzaden voor communicatie en zang...healende klanken. Peper voor power. Jeneverbessen voor vrij zijn...vrijheid...en het plantenrijk. Moedertje aarde die wanneer je haar wiegt...de kracht laat horen van de grote oceanen. Water wat van levensbelang is voor leven op onze planeet. Scheppingskracht. Doorsnee 35 cm

€ 99,00

€ 89,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

ocean drum haas

Ocean drum haas

Zijn wijsheid ligt boven als onder de grond. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om met zijn pootjes in de nieuwe aarde te staan. Springend verlegt hij zijn grenzen. Hij graaft net zo diep..tot hij bij zijn eigen kern. Hij brengt vernieuwing...vruchtbaarheid aan je doelen. Zijn oren gericht als zijn antennes...verbonden met het all

In de drum bonen voor kiemkracht
jeneverbes bescherming
vogelzaad voor zingen van je lied
bergkristal voor zuiver kanaal

40 cm doorsnee

€ 155,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

ocean drum kosmos

Deze ocean drum staat in verbinding met de kosmische energie....de hart verbinding met de kosmos....in een oneindige stroming met het water...de aarde en haar schatten. In de drum graan voor het zaaien en voeden van je intenties. Bessen voor het ontvangen van rijpe oogst. Bloemenzaad voor een veelzijdigheid. 

Deze drum is even onder gedoken geweest omdat ik er energetisch nog wat in mocht stoppen maar ze is nu klaar voor het universum. 

€ 89,00

€ 79,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Productnaam

Ocean drum Dol Fijn, steek maar je neus eens in vrolijke dingen. Geniet van het leven en ga mee op de stroming.

Het leven is Dol...fijn...als jij er dat van maakt. Hoog boven de golven uit zie je alles in het juiste perspectief. Spetter maar eens flink met je staart...maak plezier. Je kan en mag andere aan het lachen maken...je ben een groot inspirator. Veer van meeuw. Echte schelpen op het strand. 40 cm doorsnee

€ 99,00

€ 89,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Oceandrum fligh high

Ocean drum fly high...staat voor je vleugels uitspreiden en vliegen. Het is tijd om je verbindingen te heractiveren, van jou multidimensionaliteit. Je aardse verbondenheid spreek je uit...en leef je ten volste. Net als de schildpad, sta je stevig in de aarde...en ben je beschermd. De schildpad reist door de grote oceaan...en soms lijkt het alsof hij vliegt. Al zijn wijsheid draagt hij in zich...wanneer de schildpad zich mee laat voeren naar onbekende bestemmingen. Het is slechts vertrouwen. 
In de drum citrien grit voor overvloed.
Pepers voor pit
Piment voor jou zijn.
Bloemenzaden voor het tot bloei komen. 
Bonen voor kiemkracht.

In haar haren draagt ze jaspis
Doorsnee 40 cm

€ 145,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

ocean drum reflect

Ocean drum Reflect, spring in de diepte van je zijn....de zwarte bergen in de verte lijken soms groter als je ervoor sta. Je staat aan de voet en volgt je pad van het leven. zo aan de voeten voelt het zwaar en duister, de klim soms onmogelijk. Je ziet de waterval vanaf grote hoogte naar beneden denderen...en net wanneer je denkt dat deze zwaarte....je wilt overspoelen...ontdek je de toppen van de bergen verzachten...in de gloed van de zon. Warme stralen licht verwarmen...blauwe lucht...zachte stralen van licht. En ontdek je dat je zonder deze stappen in het leven, je zou stil staan. Zoals de reiziger op de achterkant van de drum, gaat het leven niet alleen om je doel te bereiken maar het proces ernaar toe. Kijk maar over de toppen heen...en geniet.Het leven is volop in beweging...zie het riet....onderaan....ze zegt beweeg maar mee in de wind. In de drum mais voor voeding..bonen voor kiemkracht. Peper voor kracht en salie voor reiniging. Zand voor verbinding met het water. 40cm doorsne

€ 99,00

€ 89,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ocean drum mandala

Ocean drum mandala, gevilt met vrouwenmantel, kerrie kruid, boterbloemen en varen.

Ze daagt je uit jezelf te openen, te ontwaken. Meer ruimte in te nemen, je ware zelf te ontplooien.

Ze brengt verzachting, waar je hart, hard is geworden. Het brengt met haar zachte geluid alles in openheid en transparantie.

Je ware zelf mag meer in het licht staan.

Inhoudt, mais voor voeding, pepers voor kracht. Bloemenzaad, voor het tot bloei komen van je intenties.

40cm doorsnee.

€ 119,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

oceandrum Eagle

Ocean drum Eagle

Vanuit een hoger perspectief ziet de wereld er adembenemend uit.
Hoog boven de toppen van de bergen vliegt de zeearend in vol vertrouwen.
De wind leert hem om zich af te stemmen op wat is. Moeiteloos zweeft hij overal bovenuit. Hij stoort zich niet aan zijn omgeving of wat andere van hem vinden. Het is slechts zijn met de bron. Doorsnee 40 cm

3D versie met naaldvilt technieken.

in de mand citrien grit voor overvloed
bonen voor kiemkracht.
bergkristal voor zuivere verbinding.
jeneverbessen voor reiniging.

€ 175,00

 • 2 kg
 • Uitverkocht