Wandelcoaching

De kunst van het wandelen is bewust wandelen met de natuur als metafoor.

Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. De natuur nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en met wat je wilt bereiken. Het belangrijkste van lopen is niet de bestemming  maar het je bewust zijn van de weg er naar toe. Beelden uit de natuur, bestaand of zelfgemaakt verdiepen en dragen bij aan innerlijke processen en heling.  In het contact met bomen, planten, stenen of dieren, het water, de lucht of het landschap ontmoet je de wijsheid van de aarde.

 

wandelcoach sessie  Walk about, in omgeving Zuidland, 75 euro voor maximaal anderhalf uur.

 

 down to earth meditatie

 

 

Kijk naar de natuur, hoe alles golft en mee beweegt in de wind. De wind als sturing achter onze scheppingskracht. Voortgestuwd de richting in te gaan van je natuurlijke flow. Voer mee met de seizoenen, de innerlijke processen die daarbij horen.

Tijdens de down to earth sessie is dat ook precies wat er gebeurd. Ik ben slechts de wind achter je zeilen, en speel er een beetje mee.           

Ik vraag je je natuurlijke flow te volgen, die ontstaat wanneer je het toelaat. Heerlijk vanuit je basis mediteren in de natuur, tegen een boom of in het gras, nabij het water. Na je uit je haast te halen tijdens de wandeling, help ik je opnieuw te verbinden met al wat is. En gaan we zitten op een plek naar jou keuze, en laten we alles ontstaan, zonder verwachtingen. Een fijne en zachte beweging voor jezelf.

Wat kun je verwachten:

Je laat negatieve emoties los, je gaat vanuit ontspanning naar je natuurlijke ritme en frequentie.

Je activeert positieve gedachten van geluk en blijdschap

Je voelt je verbonden, krachtig en energiek.

Investering: 75 euro voor maximaal anderhalf uur

 

 

Een healing ontvangen van mijn supporting team( gidsen) terwijl we buiten zijn in een prachtige omgeving.

Dit is mogelijk tijdens een natuur healing en supporting sessie van ander half uur.

 

Ik woon in de bos en water rijke gebied van Zuidland, en neem je mee naar mooie plek, waar we samen afstemmen op wat nodig is. Ik channel mijn gidsen, en in co creatie van jou helpers brengen we helderheid en genezing naar die plekken die zwaar aanvoelen. Ik ben coach en healer, en kan via mijn team, stukken aanraken die ruimte mogen krijgen.

 

Ik wandel geen grote stukken, maar wel belangrijk dat je hiervoor fysiek mogelijkheden hebt. Ook als je in een scoot mobile of rolstoel zit zijn er mogelijkheden, bespreek ze gerust met mij. Je neemt plaats op een bankje, picknicktafel of op kleed op de grond. Neem zelf warme kleding mee, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regen of zware storm stel ik de sessie uit, naar een geschikter moment.

 

Wat kun je verwachten, dat het zeer ontspannen is om buiten te zijn. Het heel natuurlijk aanvoelt, omdat de natuur met ons samen werkt. Kun je mooie verrassende en heldere inzichten ontvangen. Het is mogelijk dat je wat lichamelijke veranderingen voelt, van heel licht voelen, tintelen van vingers, tenen, slapen van arm of been. Het gevoel van zachte aanraking, warm of koud krijgen. Ik begeleidt je continue, dus ik leg steeds uit wat er gebeurd.

 

Deze sessie duurt maximaal anderhalf uur

Je  zorgt zelf voor passende kleding, eventueel extra dekentje of overslagdoek.

Je zorgt zelf voor flesje water, en eventueel stukje fruit, of snack

Je ontvangt van mij een adres waar we afspreken, zodra we een afspraak maken.

 

 

Soul Journey

 

Soul journey of zielenreis

 

Ben je je bewust van wie je werkelijk ben, wat jouw plek hier op de wereld is, en waarom jij bepaalde ervaringen opdoet.

Ben je in de war, of loop je hiermee vast?

 

De reis naar binnen is niet voor iedereen makkelijk, soms heeft het wat aanmoediging nodig, of een handige oefening om hiermee om te gaan.

 

Dit traject is dan helemaal op maat voor jou, geen online traject, want daarmee kun je jezelf schuil houden. Maar een traject van een 4 tal wandelingen, waar we op gepaste afstand jou zielreis gaan verhelderen. Tijdens deze wandelingen, wandel ik met je mee als coach en healer,  maar belangrijkste is dat ik je vrij laat, jouw eigen ervaringen te beleven. Door middel van aandachtig luisteren, zonder een oplossing te bedenken.

De oplossing mag in heldere momenten binnen in jou verschijnen, ik geef het ruimte door middel van natuuropstelling, een orakel en de natuur als richting aanwijzer.

 

De wandelingen vinden plaats in de regio, ik voel per vraag in, naar welke plek ik wordt verwezen, om met jou te gaan wandelen. Op zware storm na, wandel ik altijd, ongeacht de weervoorspelling. Dat houdt in dat jij zorg voor warme, droge en comfortabele kleding. Zorg voor voldoende water, of eventueel stukje fruit of snack voor tussen door. We zijn gemiddeld uur tot anderhalf uur onderweg. Ik loop geen hele grote afstanden, maar we nemen de tijd en ook geschikt voor iedereen.

 

Deze soul Journey  kun je boeken, in 1 keer met korting, of volle prijs verdeeld over de 4 sessies.

Deze sessies vinden plaats met maximaal 3 weken tussen poos, omdat een langere periode het proces niet ten goede komt.

67,50 euro per sessie, of 255 euro in 1 keer.

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

btw NL002035557B62

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl