Wandelcoaching

De kunst van het wandelen is bewust wandelen met de natuur als metafoor.

Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. De natuur nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en met wat je wilt bereiken. Het belangrijkste van lopen is niet de bestemming  maar het je bewust zijn van de weg er naar toe. Beelden uit de natuur, bestaand of zelfgemaakt verdiepen en dragen bij aan innerlijke processen en heling.  In het contact met bomen, planten, stenen of dieren, het water, de lucht of het landschap ontmoet je de wijsheid van de aarde.

 

Wandelsessie down to earth meditatie

Kijk naar de natuur, hoe alles golft en mee beweegt in de wind. De wind als sturing achter onze scheppingskracht. Voortgestuwd de richting in te gaan van je natuurlijke flow.

Tijdens de down to earth wandelsessies is dat ook precies wat er gebeurd. Ik ben de wind achter je zeilen, en speel er een beetje mee. Ik verleidt je de natuurlijke flow te volgen die ontstaat wanneer je het toelaat.

Heerlijk  vanuit je basis mediteren in de natuur. Na een wandeling om je uit je haast te halen, je opnieuw te verbinden met de natuur. Een fijne zachte beweging voor jezelf.

Wat kun je verwachten

- je negatieve ballast laten we los, en laden je positief op.

-je ga vanuit ontspanning naar je natuurlijk ritme, frequentie.

-je activeert positieve gedachten van geluk en blijdschap

-je wordt her-verbonden met je natuurlijke aard.

Vraag gerust een wandelsessie aan, down to earth en geniet van all dat is. Laat elke beperking los terwijl je zachtjes mee beweeg.

 

Investering 75 euro