Gronding
Gronding

Gronding helpt je om goed bij jezelf te blijven, het zegt iets over je gemoedstoestand.

Het is belangrijk om je gedachten te centeren tot het NU punt, volledig indalend in je zijn.


Hierdoor zal jouw kernenergie zich centeren rondom jouw hartbewustzijn..je stargate.

Wanneer je volledig verbonden ben met de aarde, als het universum draait jouw vortex krachtig rondom je hart, en lichaam. Je volgt de natuurlijke flow van je kernvibratie...welke is afgestemd op dat van de bron.


Hierdoor kunnen intenties, gedachten of situaties geen invloed krijgen op jouw gemoedstoestand. Het krijgt geen enkele ingang op je stemming.


Je zult in het begin wat meer aandacht moeten besteden om dit balans te hervinden binnen jezelf. Ademhaling is hierin zeer belangrijk. Als eerste breng je je ademhaling naar je buik. Je ademt krachting in door de neus, en adem uit door je mond.


Terwijl je dit voor paar minuten doet, stel je je voor hoe je universeel licht inademt, en afvalstoffen uitblaast. Je energielichaam zal bij elke inademing groter en groter worden. 

Je ziet hoe je energielichaam steeds meer de ruimte vult.


Je voelt hoe de afvalstoffen via je voeten de aarde instroomt...terwijl je voeten steeds dieper de aarde in lijken te zakken. Je voelt steeds beter hoe je verbonden ben met het all. De bron stroomt door je gehele wezen, je ben de bron in beweging.


Daarna breng je jou energie naar je directe omgeving. Je laat de energie stromen tot de ruimte gevuld is. Maar ook daarbuiten maak je verbinding met de natuur om je heen. 


Van daaruit kom je ook weer terug bij je zelf, je eigen vibratie, en ben je volledig kalm.

Bij elke ademhaling kom je dichter bij volledige stilte in jezelf. Deze kalmte veranker je in je hele wezen. Tot je vanuit deze kalme energie de wereld instapt. 


Je ben gegrond, in je eigen kern volledig aanwezig. Je ben verankerd in kalmte.

Je kijkt de wereld in vanuit jouw unieke perceptie. Je schept jouw leven vanuit deze beweging van een kalme cosmische oceaan van licht en liefde. 


Liefs Miranda

Laat los
Laat los

Durf jij met je verwachtingen te breken.....met je gedachten daarover...en alle patronen en programma's die er in jou draaien.


Durf jij diep in jezelf te graven, welke verwachtingen jij van het leven hebt.


Er wordt gevraagd van ons...om het los te koppelen...los te breken van je eigen verwachtingen en die verwachtingen tot betrekking van de ander.


Gooi de trossen los die jou alleen maar verzwaren. Gooi je wilde lokken los en durf te leven zonder uitkomst of resultaten.

Wees onbevangen en kijk de wereld in als een jong kind....vol verwondering op wat er na elke stap die jij maakt tevoorschijn komt.


Koppel alle lading die jouw weg alleen doet bemoeilijken los, en tune in op jou vertrouwen.

Slechts volledig ondergedompeld in diep vertrouwen, kun jij je los maken van elke vorm van sturing. En tune je in op de natuurlijke flow van het leven. 


Pluk, oogst, raap je talent op, doe ermee waar je blij van wordt....deel het met je omgeving...en  begin met leven. Het leven lacht je toe, wanneer je het recht aan kijkt...en je hart ermee verbindt.


Volg je kompas van het leven...je vind het in het hier en nu

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

btw NL002035557B62

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl