Binnen het nu, ontstaat er alles

Juist met deze warme dagen is het belangrijk eens goed in het moment in te dalen, en dat is precies wat ik aan het doen ben. Tijd om te reflecteren over mijn huidige staat van zijn. 

 

Ik voel me al een tijdje niet helemaal vitaal, en daarom ben ik begonnen mijn energie weer terug te brengen naar het hoogst noodzakelijke, en duik ik dieper in het hier en nu.

 

De laatste maanden heb ik vooral enorm uit mijn hoofd geleefd en daardoor ook mezelf een beetje uit het oog verloren. Ken je dat, wanneer je zo wordt opgeslokt door gedachten dat er werkelijk geen ruimte over blijft voor het hier en nu.

Door mezelf zo af te laten glijden, kon ik ook weer mijn basis zien, daar waar alles werkelijk geïntegreerd is. En kom ik uit bij mijn eigen basis, mijn bron energie.

 

Door mezelf te pellen, kom ik bij mijn kern uit en van daar uit zal ik weer meer in lijn komen met mezelf. Ik verwijt mezelf ook niets, want sommige keuzes scheppen ook weer nieuwe mogelijkheden. En door bepaalde keuzes ben ik ook gegroeid. Maar belangrijk is om je groei werkelijk te integreren in wie je ben, en bij dat laatste week ik af.

 

De komende vakantie maanden vul ik dus in op de manier, waar ik me het lekkerste bij voelt, ik laat los wat ik toch niet kan controleren, en ontvang wat er voor mij ligt.

In het hier en nu, kom ik weer terug bij mezelf.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl