Erken je meesterschap

Het is de hoogste tijd, dat je werkelijk elk meesterschap binnen jezelf aangaat. Je ben de laatste maanden, misschien wel jaren bezig geweest met het overwinnen van je eigen angsten, vast gelopen patronen, en systemen die je ver af hielden van het herbronnen van jouw ziel.

Je was de leerling, en zocht je antwoorden binnen je dagelijks leven, de omgang met anderen, de meningen die andere misschien wel deelde met jou. je was vooral op zoek naar deze signalen, die jou erkenning bieden, voor je weg.

Maar het is nu de hoogste tijd, het meesterschap aan te gaan binnen jezelf. Elk systeem, elk patroon wordt diep in jou in stand gehouden, door de gedachten die je creëerde over jezelf. Zolang jij niet het meesterschap binnen jezelf toe laat, lijkt het alsof je onderhevig ben aan het systeem om jouw heen. Je plugt in het verkeerde veld in, waardoor je alleen in stand houdt, wat je altijd al gedaan hebt.

Hoe wordt je weer meester over jezelf, door eerst te omarmen wat je schaduwzijden zijn. De systemen, de gedachten erachter en je wijze waarop je de wereld inkijk, of ingekeken hebt. Meester jezelf door vanaf nu je meesterschap te omarmen. Het is de hoogste tijd, om de systemen om te leggen, en die beter versie van jezelf te herontdekken.

Wanneer je blijft meedeinen op je vorige leven(s), op trauma, op negatieve ervaringen, kun je jezelf nooit opliften, en gezond maken. Start vandaag, stel niet langer uit, en respecteer de weg die voor je open ligt. Je zult al snel merken dat de signalen je de weg wijzen, waar je durft te vertrouwen op je hogere zelf, de meester in jezelf. Je ben zoveel krachtiger dan je denkt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl