Verbinden met Het Creatieveld

Verbinden met het creatieveld
Verbinden met het creatieveld

Wanneer je je verbind met de bron, dan sta je in een open verbinding, als een ongeschreven blad. Je stuurt je intentie, maar laat de weg er naar toe open.


Er worden dagelijks velden op ons afgestuurd, die ons juist uit deze staat van zijn trekken. Vaak heel subtiel, zodat je door alle ruis om je heen vergeet in te pluggen op het werkelijke creatieveld. Als je hoog gevoelig ben, net als ik, dan kan het soms in zo'n laag zitten, dat je wordt meegezogen. Omdat het aanhaakt op een oude pijn, een collectieve wond, die door dat veld in stand wordt gehouden.


Elk veld dat jouw een richting in stuurt, van angst, woede of onrechtvaardigheid heeft maar 1 doel. Je als groep, afleiden van iedere vorm van eigen creatieveld.

Het zal je langzaam naar een richting sturen, die als doel heeft,  het collectief belang van de bestuurders. En hiermee blokkeerd het iedere vorm van eigenwaarde, of innerlijke leiding.


Deze velden zijn heel verschillend, maar hebben wel een gezamelijk doel. En dat doel is om je te besturen, als een afstand bediening, waarmee ze direct ruis creéren tussen jou, en het veld van creatie.

Het is dus een beweging, die een oordeel of verwachting van je vraagt.


Wat is het verschil, of hoe kun je zorgen dat je op het juiste veld inplug. Dat is mijn inziens juist gemakkelijk, het is de ruimte om je heen, waar je energie in aanwezig is. Het is onderdeel van alles, en altijd in beweging. Deze beweging is altijd neutraal, en het heeft geen verwachting. Je kunt er je intentie in kwijt, zonder het om uitleg vraagt.

Het blijft een beweging, die spiral om je heen draait, en waaruit altijd nieuwe versies uit ontstaan.


Je het vult precies aan, wat jij nodig hebt, op de best mogelijke manier. En binnen een level van tevredenheid, als vertrouwen omdat het resoneert op je zielzijn. Het is uitnodigend, en vormloos. Onzichtbaar, als transparant tegelijkertijd. Het is de verbinding, zonder te binden. Het is jezelf zijn, en het kost geen enkele moeite.

Het koppelt je gedachten, aan nieuwe mogelijkheden. En het vind plaats in de ruimte, die jouw verbind met spacetime.


Wees de toeschouwer in je leven, en zie de verschillende velden. Wees de beweging daarbuiten, en volg je eigen stroming. Je kunt alleen van binnen uit, je leven creéren, als je alle uitkomst loslaat. En tegen de bron of schepper zegt, dat je vertrouw op het uitrollen, van de magie in je leven. Dat er in jou, een veel groter creatieveld aanwezig is, die werkt voor jouw spirituele groei.Reactie schrijven

Commentaren: 0

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl