Wees jezelf

Wees jeZELF en je wereld past zich aan. 
Dit kan haast niet duidelijker.

Wanneer je jouw passie gevonden hebt, en het je werk is geworden gaat het niet zozeer om wat je voor de ander kan betekenen, of welke dienst je kan aanbieden, maar om hoe jij jou passie leeft.

Je hoeft niets aan te trekken( aantrekken uit te kort). Maar door je bewust te zijn van alles wat er is. Alles is al aanwezig, jij bepaalt zelf in welke realiteit je inplugt.

Wanneer jij elke dag leef, vanuit de gedachten dat je vrij ben. Dat je kunt genieten van het momentum, van de kop koffie tijdens de zonsopkomst. Je kunt genieten van je werkzaamheden, zonder na te denken over deadlines. Je elke minuut geniet van wat je doet, omdat het onderdeel is van jou. En je bewust ben dat in dat momentum, je aantrekkingskracht ligt.

Dan weet je ook dat je alles ontvang wat je nodig hebt. En je ook geen tijd hoeft te investeren in een ideale klant of een ideale bedrijf. Maar je bewust ben dat alles al ideaal is, omdat jij jouw vrijheid leef. 
Zo vraag ik elke ochtend om een inkopper van de dag, een thema waar ik van mag genieten. Zodra ik mijn mobile aanzet, rollen de inzichten al binnen. En kan ik simpel gaan genieten van het moment.

JeZELF zijn is doen waar jij blij van wordt

Reactie schrijven

Commentaren: 0

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl