Wat als

In 2019 zal er zeer zeker nog meer worden opgeschud en losgetrild. Het is van belang om goed bewust en voorbereid te zijn op wat gaat komen. Er wordt steeds meer aan ons getrokken...chaos veroorzaakt verwardheid. Er is niets om in de war van te raken, indien je stevig verankerd staat op aarde. 

Alles wordt in een hogere snelheid gebracht....je ontvangt elke dag weer de tools om jezelf hierop voor te bereiden. Zoals de natuur zich voor bereid op de winter...mogen julle mensen ook dieper ankeren op onze natuur.

De natuur volgt zijn eigen aard, het kent geen volgers...het verbindt zich met elkaar voor het grotere goed. Zichtbare als onzichtbare verbindingen weven samen. Zoals in de herfst plotseling het bos vol staat met paddenstoelen....waar eerst nog niets zichtbaar was.

Er is in de natuur....ook een eigen bewustzijn...collectief als alleenstaand. Je hoeft maar in te pluggen op deze bewustzijn...om de informatie te doen binnen stromen. Wanneer ik als wandelcoach op pad gaat, vraag ik de cliënt om in te pluggen op all wat is.

Wanneer je alle zintuigen opent voor deze unieke afstemming, zul je verrast zijn om de rijkdom en overvloed. Zo boven...als beneden...is het universum vol met bewustzijn....om ons te ondersteunen in bewustwording.

Onze authenciteit heeft ons gebracht bij eigen keuzes....zodat we zelf onze stappen kunnen doorlopen naar bewust zijn. Collectief worden we continu bespeeld...om te leren af te stemmen op ons zelf.

Wanneer iemand zijn lot in handen legt van de ander....vergeet dat hij zelf de schepper is.
Je krijgt elk moment de tools om te gaan ondernemen....je voor te bereiden en te ankeren...op wat....en op wie .....jij ben. 

Je lichaam...je vervoersmiddel...is op eigen wijze een uniek stuk...bewustzijn...wat in de diepe lagen van jou meereist...waar jij je bewust van wordt.

Dit maakt zelfhealing een bewuste keuze...je plugt niet meer in op wat " ziek" is. Hoe kun je ziek zijn...wanneer je lichaam bewust in werking wordt gezet door je inmuunsysteem. Dit is omdat het weet....wat goed is voor jou...wat wij ziek noemen is slechts een signaal...van wat we al te lang genegeerd hebben.

Het is een communicatie tussen je lichaamsbewustzijn...en jou ikke...in het hier en nu. Om te versnellen..zodat er aandacht gaat...naar de pijnplek....het anker...het symbool...voor wat nog uit balans is. 

Deze communicatie hebben we ingevuld....geladen vanuit een negatieve gedachten....ziek....oftewel....ZIE....zie waar jij uit balans ben...zie wat jij nodig hebt....zie jou♡

Cosmic journey into selfhealing

Reactie schrijven

Commentaren: 0

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl