Wandel coaching

De mens heeft van nature alles in zich. Maar we zijn ons niet altijd bewust van onze eigen wensen, behoeften, drijfveren, talenten en verlangens.  Een vaag, onrustig gevoel in je onderbuik maakt van ons meester. Dit kan zich manifesteren in onrust, onvrede, fysieke klachten en/of psychische klachten.

Wandelen met iemand die aandacht heeft voor jou en wat jij te vertellen hebt is een waardevolle ervaring. Het simpelweg naast elkaar lopen geeft een zachtheid aan het gesprek. Onderwerpen die normaal misschien geen ruimte krijgen kunnen aan bod komen. Het helende effect van “jouw hart luchten” krijgt betekenis. Ik luister zonder oordeel, met een open hart zodat jij helemaal jezelf mag zijn.

De meerwaarde van deze wandelingen is dat ik door middel van rituelen en natuur opstellingen meer kracht kan meegeven om jou op weg te helpen.

Hierdoor ontdek je hoe je het beste met de uitdagingen van het leven om kunt gaan.

Wandelen met kinderen helpt ze bewust te worden van kwaliteiten, brengt inzicht in hun situatie en leert ze om te gaan met problemen in het dagelijkse leven. Op gaan in de natuur verlaagt het stress level en leert ze hoe ze kunnen omgaan met de drukte in het hoofd.
Omgaan met hun eigen belemmering leert ze ook om te gaan met andere kinderen en brengt compassie voor elkaars gedrag. 

Ook wandelingen ouder en kind, brengen meer verbinding en helderheid in de communicatie met elkaar.

Walk en talk


Dit is een kort durende wandeling waarbij we tijdens de wandeling brainstormen over de vragen die in je opkomen. Dit is geen traject maar een natuur beleving`s wandeling waarbij we het open houden wat op je pad komt.

75 euro voor gemiddeld anderhalf uur


Walk en channel sessie ( van oud naar nieuw)

Hierbij stemmen we tijdens de wandeling af op het all. We wandelen in afstemming op het veld van creatie, waarin we de antwoorden vinden op vragen en situaties waarin je letterlijk vast loopt. Ik help je af te stemmen op je hogere zelf, waardoor je leert vanuit het hart te kijken naar de situatie. Het healingsproces van zelf genezende vermogen wordt hersteld en geactiveerd. Je ondervind meer helderheid, waardoor het pad duidelijker wordt. ( Zie ET healing) 

125 euro exclusief btw per wandelsessie gemiddeld twee uur maar kan uitlopen.


Natuursessie 

We gaan wandelen in stilte, met meditatie in natuurgebied. Van te voren stel je je vraag in het universum en ik begeleidt in stilte het proces. Bernisse of Beningerwaard Zuidland

max 1 uur 55 euro exclusief btw
Je kunt ook een pakket kiezen, zie de tarieven.


Loopbaancoaching gericht op waar sta je nu en waar wil je naar toe, ook wel de OUD naar NIEUW wandelsessie is gericht op loopbaan.
Deze coach sessies zijn te boeken als loopbaan, en kun je eventueel factureren binnen je bedrijf, als loopbaan coaching.