Kosmische healing ET ( extra terrestrial healing)

Healing vind plaats op verschillende frequenties, en op verschillende wijze met als doel om de cliënt dichter bij zijn eigen oerbron te brengen. De bron waaruit alles ontstaat, waaruit alles in beweging komt. Binnen dit veld van vrede en harmonie vind healing plaats op de verschillende energie lichamen van de mens. De mens is in wezen een multidimensionaal wezen, welke door in te pluggen op dit grote veld dichter bij zijn eigen potentieel kan komen.

Jij ben in wezen al volmaakt, maar door belemmeringen vanuit je opvoeding, je levenslessen en je aardse ervaringen ben je soms wat verder weg geraakt van je unieke zijn.
Door overtuigingen binnen jezelf, door omstandigheden zijn er wat verstoppingen ontstaan in je energie, misschien zelfs lekkage waardoor je je eindeloos moe voelt.


Door af te stemmen op dit grotere energieveld ontstaat er ruimte voor het herinneren van jou hogere zelfen, jou zielsdelen in parallelle dimensies. Je ben in het leven gereïncarneerd om bepaalde lessen te leren. In het leven maken we vaak onbewust contact met andere delen van ons zelf, delen die tegelijkertijd ons veel te leren geven. We kunnen in dit creatieveld vragen om deze delen kenbaar te maken voor jou. Door middel van healing binnen dit veld ontstaat er een co-creatie tussen jou, jou zielendelen en de mijne, waardoor we het lichaam als ware kunnen resetten.
In deze hogere frequentie leren wij jou, hoe je kunt afstemmen, wat je kunt vragen binnen jou eigen multidimensionaliteit.

Waarom werk ik met deze buitenaardse wezens?
In begin 2015 liep ik met depressie, zware rugpijn, uitval verschijnselen in rechterbeen en dagelijks stroomstootjes bij de reguliere artsen. Deze pijnklachten begonnen al 8 jaar geleden, van ischias, naar hernia en uiteindelijk verschoven wervels vanwege mijn fysiek zware werkzaamheden in de gehandicaptenzorg. Er was voor mij weinig mogelijk voor herstel, er zou mogelijk een operatie volgen waarbij mijn rug zou worden vast gezet met schroeven. Mijn rugwervels liggen in elkaar gezakt, en ik heb daarbij een zeldzame rug afwijking. De operatie zou voor mij grote gevolgen kunnen hebben, het is immers zeer gevaarlijk om deze operatie uit te voeren zonder schade aan je ruggengraat.

Begin April 2015 kwam ik terecht bij Chaggai Katz, voor een eerste ET healing.
Haggai werkt al meer dan 15 jaar met deze medische teams aan buitenaardse wezens.
De healing heeft zeer veel gedaan in mij systeem, en direct na deze sessie ontving ik dagelijks onderhoud aan mijn rug. Ik kreeg steeds meer contact met deze Et`s en besloot nog voor een healing naar Jacqueline Fiolet te gaan. Zei werkt weer op andere wijze, en weet perfect te communiceren met het team, via haar ET gids. De processen waren in gang gezet, en al snel voelde ik dat de pijn weg trok. De stroomstootjes zijn sindsdien niet meer terug gekomen, en de uitval verdween. na 4 maanden was ik 60% pijnvrij, en voelde mij vrolijk en levenslustig.

Vanwege mijn contact met de Extra terrestrials, werd mij gevraagd om ook zelf te gaan werken met mijn eigen medische team.

Ik wist dat die weg voor mij klaar lag, dus ik ontving mijn eigen Et gids Gopal.
Samen met mijn gids, begon ik mijn reis en mocht ik mensen in mijn omgeving healingen geven.
De healingen waren intens, bijzonder en brachten zoveel teweeg bij mijn vrienden zodat ik ook vanaf September 2015 besloot om officieel verder te gaan als Et healer. Ik heb mijn studie afgerond bij Beyond medicine, als extra terrestrial healer.

Wat kun je verwachten?

De energetische operaties zijn mogelijk, deze buitenaardse wezens zijn vergevorderd in kennis en vaardigheden ten opzichte van de mens en zijn fysieke pijnen. Ze hebben technieken en behandelmethodes die nog duizenden jaren verwijderd liggen van onze reguliere gezondheidszorg. Ze zijn in staat op onze energielichamen te opereren, terwijl wij het fysiek direct kunnen waarnemen. Je neemt sensaties waar van druk, het gevoel dat er handen op je liggen, bewegingen van je ledematen, tintelingen en allemaal vanuit een zachte en liefdevolle manier.
Vaak word er ook niet geopereerd, maar vind de healing plaats binnen jou eigen genezend vermogen, en valt hierdoor de juiste inzichten binnen die jou verbonden maakt met jou eigen bron.

De ervaring is dat veel mensen zich gedragen voelen tijdens deze energetische behandelingen.
Vaak komt er ook veel informatie door van mijn gidsen, die ik direct deel met jou. je kunt ook vragen stellen tijdens de sessie.

Tijdens de healing lig je op een behandeltafel met je kleding aan.
Wanneer we buiten healen, dan kiezen we samen een plek waar jij je veilig voelt.
Ook vind healing plaats op afstand via skype of telefonisch, en kun je gewoon ontspannen thuis, in je eigen bed de healing ontvangen. 


De healing duurt maximaal een uur, dit houd in een kwartier ervoor en erna voor de intake en nabespreking. 

Kleine veranderingen vinden soms al plaats na enkele dagen of weken, andere duren soms meerdere maanden. Als er op cel niveau veranderingen zijn aangebracht kan het langer duren voor deze volledig is geïntrigeerd. Bedenk dat bij elk ziekte proces tijd nodig is om weer te herstellen. Het is dus geen snelle therapie waarbij je ineens van al je klachten af ben.

Het is ook mogelijk om na afloop een coach gesprek aan te vragen, dit kan ook via telefoon.

Hierin kunnen we aandacht geven aan de verschuivingen die plaats vinden in jou systeem. Dit is een ondersteunende wijze, waarin ik je klankbord kan zijn.

Ik respecteer in hoge mate de reguliere geneeskunde, en ET healing mag je zien als aanvulling op deze geneeswijze. Ik zal je ten alle tijden doorverwijzen als het voor mij zo voelt. 
Je ben wel zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor je eigen ziekte proces.

Bij elke healing is een intake en nagesprek.

 

95 euro exclusief 21% btw in de praktijk

85 euro exclusief 21% btw online skype of telefonisch

 

Na aanleiding van deze behandeling zijn er geen garanties, het gaat om energetische behandelingen.

Wandelkunst staat ingeschreven bij geschillen commissie.

 

Ook kun je bij mij terecht om zelf te leren werken met je eigen gidsen, en medisch team, zie de cursus Cosmic journey into selfhealing.

 

 

 

 

 

interview met Gopal, mijn gids is te lezen bij www.achterdesamenleving.nl