Tijdens deze avond maak je kennis met ET healing.

Ga ik dieper in op het healen met mijn buitenaards team, en mijn gidsen, die zeer liefdevol antwoord geven op belangrijke vragen waar we tegen aan lopen.

Leg ik de weg uit die ik mocht doorlopen met het vinden van mijn paralelle “zelfen”.

Is er ruimte om zelf kort te ervaren, hoe het voelt om dit contact te leggen en kunnen er zelfs kleine healingen plaats vinden bij de mensen die zich hier voor open stellen. Zelfs wanneer dit alleen nog op het hoger bewustzijns niveau is geweest. Tijdens deze avond gaan we ervaren hoe het is om in contact te komen met je eigen kosmische afkomst.

Ik neem je mee in een groepshealing waarbij ik direct channel op mijn gidsen, en zal ik mijn team uit nodigen om het mensen te helpen, te doen activeren van jou eigen kosmische zieldelen. 

Je maakt alsware ruimte in jezelf ,om dit stuk verder te ontwikkelen, en hierdoor je eigen genezing en kracht te hervinden. Na afloop zal er nog tijd zijn om je ervaringen te delen met elkaar. 

De healingen vinden alleen plaats indien jij daar zelf toestemming voor geef, je zelf hierin aan het roer staat, je je eigen kompas blijft volgen. Alles wat er mag ontstaan, is er omdat jij daar ruimte aan heb gegeven. Alsware ontstaat er een co creatie tussen mijn paralelle zelfen ( gidsen), en die van jou. Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzichten, transformaties, genezingen maar vooral een diepere verbinding met jezelf 

Tijdens deze experience gaan we niet diep in persoonlijke vragen, daarvoor kun je in mijn praktijk komen voor een persoonlijke healingsessie. 

kosten 20 euro per persoon

 

Datums: 

 2019: 11 januari,8 februari,8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni, 19 juli,13 september, 11 oktober,8 november en 13 December

 

In gezondheids centrum Nieuw Helvoet, Hoonaartstraat 72, 3222 CL Hellevoetsluis 

 

via reserveren knop, alleen bij bevestiging van mijn kant zal je reservering vast staan.

 

maar bellen mag ook 06 18389038

 

 

Cosmic ocean klankbad

 

Naast deze avonden,zal er 1 keer per 2 maanden een Cosmic Ocean klankbad worden gegeven in hetzelfde centrum door mij. Tijdens dit klankbad, met gebruik van de Ocean drum, neem ik je mee in de kosmische oceaan van licht. Alles is één, zo mag jij je geheel voegen binnen de golven van deze kosmische oceaan. Terwijl jij heerlijk lig, zal ik mijn team vragen om je mee te nemen op de golven. Terwijl de dolfijnen om ons heen zwemmen, ervaar jij je kosmische verbinding met het all. Je zult prachtige reizen maken, in alle stilte mee gaan in de golven, als een vloeibare staat van zijn. Deze reis is niet alleen verkwikkend, maar het brengt je in de hogere frequenties, waardoor je de ongeziene delen van jezelf mag genezen. Hoe het licht weer in jezelf mag gaan schijnen, en hoe dichter je bij jezelf leert blijven. een kosmische reis naar je ziel( zelfen).

 

We starten om 20 uur, de zaal zal vanaf 19.45 open zijn. Neem warme sokken mee, en eventueel een extra matje of kussens voor over je yogamatje. Dekens en kleine kussens zijn aanwezig. De kosten 17,50 per persoon contant betalen voor aanvang.

 

De boeddhaboom locatie Gezondheids centrum nieuw helvoet. Hoonaartstraat 72, 3222 cl Hellevoetsluis