Tijdens deze avond maak je kennis met ET healing.

Ga ik dieper in op het healen met mijn buitenaards team, en mijn gidsen, die zeer liefdevol antwoord geven op belangrijke vragen waar we tegen aan lopen.

Leg ik de weg uit die ik mocht doorlopen met het vinden van mijn paralelle “zelfen”.

Is er ruimte om zelf kort te ervaren, hoe het voelt om dit contact te leggen en kunnen er zelfs kleine healingen plaats vinden bij de mensen die zich hier voor open stellen. Zelfs wanneer dit alleen nog op het hoger bewustzijns niveau is geweest. Tijdens deze avond gaan we ervaren hoe het is om in contact te komen met je eigen kosmische afkomst.

Ik neem je mee in een groepshealing waarbij ik direct channel op mijn gidsen, en zal ik mijn team uit nodigen om het mensen te helpen, te doen activeren van jou eigen kosmische zieldelen. 

Je maakt alsware ruimte in jezelf ,om dit stuk verder te ontwikkelen, en hierdoor je eigen genezing en kracht te hervinden. Na afloop zal er nog tijd zijn om je ervaringen te delen met elkaar. 

De healingen vinden alleen plaats indien jij daar zelf toestemming voor geef, je zelf hierin aan het roer staat, je je eigen kompas blijft volgen. Alles wat er mag ontstaan, is er omdat jij daar ruimte aan heb gegeven. Alsware ontstaat er een co creatie tussen mijn paralelle zelfen ( gidsen), en die van jou. Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzichten, transformaties, genezingen maar vooral een diepere verbinding met jezelf 

Tijdens deze experience gaan we niet diep in persoonlijke vragen, daarvoor kun je in mijn praktijk komen voor een persoonlijke healingsessie. 

 

Datums: 17 Januari, 14 Maart, 16 Mei, 18 juli, 5 september, 7 November.

Datums : (Verdieping avond)  16 November en 14 december 2018.

 2019: 11 januari,8 februari,8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni, 19 juli,13 september, 11 oktober,8 november en 13 December

 

In gezondheids centrum Nieuw Helvoet, Hoonaartstraat 72, 3222 CL Hellevoetsluis 

 

via reserveren knop, alleen bij bevestiging van mijn kant zal je reservering vast staan.

 

maar bellen mag ook 06 18389038

Verdiepingsavond Cosmic  healing experience in Gezondheids centrum Nieuw Helvoet

 

Deze avonden zijn speciaal voor vaste groep bezoekers, die dieper willen in gaan op eigen cosmische groei en ontwikkeling. Deze avonden kun je alleen bezoeken, als je hierbij past, wat betreft groepsgrootte en als je eerder de cosmic healing experience heb bezocht. Aanvraag via de mail, antwoordformulier of telefonisch