onze diensten

ET Healing

Healing vind plaats op verschillende frequenties, en op verschillende wijze met als doel om de cliënt dichter bij zijn eigen oerbron te brengen. De bron waaruit alles ontstaat, waaruit alles in beweging komt. Binnen dit veld van vrede en harmonie vind healing plaats op de verschillende energie lichamen van de mens. De mens is in wezen een multidimensionaal wezen, welke door in te pluggen op dit grote veld dichter bij zijn eigen potentieel kan komen.


Wandelcoaching

Wandel coaching

De mens heeft van nature alles in zich. Maar we zijn ons niet altijd bewust van onze eigen wensen, behoeften, drijfveren, talenten en verlangens.  Een vaag, onrustig gevoel in je onderbuik maakt van ons meester. Dit kan zich manifesteren in onrust, onvrede, fysieke klachten en/of psychische klachten.

Cosmic healing experience

Tijdens deze avond maak je kennis met ET healing.

Ga ik dieper in op het healen met mijn buitenaards team, en mijn gidsen, die zeer liefdevol antwoord geven op belangrijke vragen waar we tegen aan lopen.


Cosmic journey into selfhealing

In deze cursus maak je verbinding met je multidimensionale stukken, en leer je werken met je gids en een medisch team.


EThealing dieren

Channelen en healen van uw huisdier is een fijne manier om dingen duidelijk te krijgen rondom bepaalde klachten of gedrag. Ik stem mij af op telepatische wijze waardoor ik in gesprek komt met uw huisdier. Zelfs wanneer uw huisdier is overgegaan krijg ik informatie door.


Workshops

Creatieve workshops in het atelier Wandelkunst

Groepshealing op afstand


Workshop Cosmic channel

Contact met je gids

Wil je een dieper contact met je multidimensionale selfen, je gidsen. In deze workshop gaan we aan de slag met het ontmoeten en ervaren van je gids. lees verder