Als Cosmic healer ( ET healer) werk ik samen met mijn galactische vrienden( mijn  parallelle  versies), om jou te inspireren, op reis te gaan naar je multi-dimensionaliteit. We zijn allemaal verbonden met het ALL, alles wat er is, en waar jij uit voortkomt als lichtwezen, en als mens. De uitdagingen aan te nemen, die je hogere zelf van je vraagt, om uiteindelijk diep in verbinding met je eigen kernkracht, het leven te beleven, vanuit je beste versie van jezelf. Of je nu buiten in de natuur ben, of je afstemt op het heelal, alles is volledig al in je aanwezig. Wanneer je vanuit je beste versies durft te communiceren, channel je de informatie die je nodig hebt onderweg. 

 

Op mijn eigen pad mocht ik herontdekken wie ik ben, wat mijn talent is, waar in ik mij het prettigst voel.

Het mooie is dat vanaf dat moment, ik geen enkele dag meer voel dat ik aan het werk ben, maar dat ik slechts mijn gevoel volg, met alles wat mijn pad passeert. Dat elke ervaring een cadeautje is vanuit het universum. 

Het is ook echt een rijkdom, om elke minuut van de dag te weten, dat alleen zijn een afscheiding is van de mind.

We zijn All-één, altijd verbonden met de bron van ons bestaan. Vanuit deze bron is alles mogelijk, en zo kan ik op elk moment van de dag, de verbinding voelen met mijn parallelle zelf(en), mijn galactische zieldelen. Door dit contact is er meer ruimte gekomen voor zelfontwikkeling, want als healer kan ik slechts mezelf healen. Maar vanuit mijn ervaring met de bron, met de ander meereizen, en ruimte scheppen voor zijn of haar bestaan.