· 

Nieuwe golf

Op het moment ervaren veel mensen een golf van ontwaken, waarvan men de heftigheid nog niet eerder heeft gekend.

Intense ervaringen in de avond en nacht, van nachtelijke reizen, heftige dromen tot het ernstig schokken, trillen of beven.

Gevoel van druk op de borst, en vreemde lichamelijke klachten, als extreme moeheid.

Ook ik ervaar deze heftige energetische veranderingen, maar omdat ik er vanuit een ander level naar kan kijken, is er geen paniek. Maar wanneer het nieuw voor je is, zou je zelfs kunnen denken, dat je gek aan het worden ben. En ik wil je zeggen, dat het weer een nieuwe, hoge frequentie golf is, waar iedereen mee te maken heeft. Je ontkom er niet aan, dus je kunt beter voorbereidt zijn.

Het is belangrijk om deze nieuwe lichtcodes te integreren, maar wanneer je nog steeds tracht vast te houden aan de 3 D samenleving, zal deze rit nog heftiger worden. En fysieke klachten nemen toe, en het ontregelt je dagelijks leven.

Het is niets om je zorgen over te maken, het vraagt alleen gronding, werkelijk terug zakken in je zielverbinding.

Ik zal ruimte vrij maken, voor die mensen die het nodig hebben, om ondersteunt te worden met en in deze intense golf van licht. Dit kan online, als op locatie hier in Zuidland. Dit zullen diepgaande sessies zijn, waarin mijn team ondersteunt om te gronden, en dieper te zakken in de ziel, en bewustzijn. Voor wie het gevoel heeft, geen vaste bodem te ervaren, het gevoel heeft van dissociaties, wie het moeilijk vind om hier en NU aanwezig te zijn.

Ik maak echt de tijd, zodat alles ruimte en aandacht krijgt.

Ik heb beperkt ruimte, dat wilt zeggen dat ik vooral kies voor personen, die werkelijk klaar zijn om het te integreren. Gopal heeft mij laten weten, dat ze graag willen ondersteunen, voor wie dit werkelijk wilt aangaan met zichzelf. Zuiver verbinden vanuit een diepere laag, vraagt om een bewuste staat van zijn.

Deze sessies op locatie voor 125 euro( ongeveer 1.5 tot 2 uur)

Online mogelijk voor 99 euro, (1.5 tot 2 uur durend.)

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

www.wandelkunst.nl

Miranda van der Beek

Irenestraat 6

3214 CE Zuidland

tel 0618389038

                                                                                                        Foto`s : Ron Eijkelhof

                                                                                                                       www.roneijkelhof.nl